WEDSTRIJD ZVK Boxberg - FC Dynamic Houthalen  2 - 7  (1-4)

DATUM 22-10-2010  21:15

DOELPUNTEN

VERSLAG Na onze mooie 9 op 9 moesten wij ons opmaken voor de moeilijke uit wedstrijd tegen ZVK Boxberg Genk. Net zoals ons, begon ook onze tegenstander sterk aan de competitie met een 9 op 12. Maar niet alleen dit gegeven maakte deze wedstrijd speciaal, het was ook een ras echte derby want de sporthal van Genk en Houthalen-Oost zijn maar Zes kilometer van elkaar verwijderd. Vol vertrouwen begonnen wij aan deze derby die gelijk opgaand begon met wat kansen aan beide kanten. Maar het was de thuisclub die de score kon openen na Vijf minuten via Bytyqi Bekim. Veel indruk maakte dit doelpunt niet op ons want amper 1 minuut later konden wij de gelijkmaker scoren via Porco Sandro. Maar halverwege de Eerste helft begonnen wij het spel op te eisen en creëerden wij vele kansen wat resulteerde in maar liefst Drie doelunten voor de rust. Eerst Poncelet Nick met de 1 - 2, vervolgens Van Den Eynde Andreas 1 - 3 en net voor de rust wederom Porco Sandro met de 1 - 4 ruststand. Na de rust kwam de thuisclub even opzetten, waardoor Muto Sandro na Vijf minuten de aansluiting treffer kon maken 2 - 4. Maar verder konden ze ons niet meer in de problemen brengen. Want wederom konden wij de wedstrijd in handen nemen wat resulteerde in nog eens Drie doelpunten min of meer een kopie van de Eerste helft. Eerst de 2 - 5 door Vanrijt Kenny, daarna Sandro Porco met zijn Derde doelpunt 2 - 6 en in de laatste minuut Cosemans Ingmar met de 2 - 7 eindstand na een sportieve wedstrijd zonder kaarten. Ook nog even melden dat de arbitrage weer zeer goed was. En dat wij na deze overwinning vriend en vijand blijven verbazen met onze mooie 12 op 12, want dit had niemand verwacht bij ons.